Jouw persoonlijke transformatiepakket

Je wil graag groeien en steeds meer afstemmen op wie jij bent. Je verlangt er naar om steeds moeitelozer te leven en je werkt daar ook hard aan.

Maar soms is het best moeilijk. Je voelt dat er iets losgelaten mag worden of dat er iets geheeld mag worden. En je hikt er tegenaan.

Je weet niet wat je ervoor terugkrijgt of je hebt geen zin in weer een proces. Je weet niet zo goed waar je staat als je het verhaal wat je jezelf op dit moment vertelt loslaat.

Ik weet als geen ander hoe moeilijk het soms kan zijn om bewust te werken aan je eigen transformatie. Hoeveel weerstand het kan oproepen. En hoe fijn het dan is als je ondersteuning hebt.

Daarom heb ik voor jou een persoonlijk transformatiepakket samengesteld. Dit is jouw gepersonaliseerde toolbox die jou helpt sneller en diepgaander te transformeren.

Wat zit er in jouw persoonlijke transformatiepakket?
1. een geleide meditatie die je helpt door blokkades heen te breken
2. een schrijfoefening die je inzicht geeft in waar je nu staat
3. een affirmatie die ik voor jou persoonlijk samenstel
4. een geheime tool

Met dit pakket geef ik mijn allerbeste transformatietools prijs. Met deze tools kun jij snelle en grote stappen in je eigen ontwikkeling dus de waarde is groot.

Maar omdat ik graag wil dat ook jij groeit en het leven creëert wat voor jou is weggelegd, geef ik het bijna gratis weg. Voor slechts € 17,50 ontvang jij van mij dit oneindig krachtige transformatiepakket! En dan is het ook nog eens persoonlijk op jou afgestemd.

Dus wil jij door je blokkades heen breken en moeiteloos manifesteren? Wacht dan niet langer en schaf jouw persoonlijke transformatiepakket aan.

Je bestelt het pakket door mij een mail te sturen met je bestelling.