Aline

Uit mijn hoofd, in mijn lijf

Karin kwam in mijn leven toen ik geïnteresseerd raakte in mildheid en zachtheid, maar ik daarvoor nog niet zoveel vaardigheden had als ik zou willen. Wij ontmoetten elkaar bij een ander coachingstraject waarbij het duidelijk was dat ik erg “in mijn hoofd” zat. Karin en ik begonnen daarop met elkaar te werken. Haar coaching- en healingsvaardigheden brachten mij telkens meer “naar mijn lijf”; met name naar een zachte beleving er van. Ik leerde om minder in mentale concepten van de wereld te leven en meer in het “nu”; eentje waar ik met mildheid om mocht gaan met mezelf. Volgens Karin doe je dit door verbinding te maken tussen je hoofd, hart en baarmoeder. Dat is nog een hele kunst! Maar wanneer ik weer “in mijn hoofd” floepte, in mentale concepten en zelfveroordeling was Karin er met mildheid en neutraliteit om me weer in mijn lijf te helpen. Hoe zij er mee omgaat kan me eindeloos inspireren. Ik hoor haar nog zeggen “Voelen!” als ik weer met een mentaal verhaal kwam op een gevoelsvraag.

Ik ervoer haar als een lieve, eerlijke, milde, zelfbewuste coach bij wie je met een heel scala aan persoonlijke ontwikkelingsdoelen kan aankloppen. Je kan precies aangeven wat je met haar wilt gaan aanpakken en in hoeverre.

Aline
Mariska

Nu al weer ruim een half jaar geleden heb ik bij Karin een traject gevolgd. Ik was op zoek naar mezelf binnen in me, buitenkant lukte me aardig maar ik voelde me niet compleet. Karin kwam op mijn pad via via op facebook. Ik dacht, dit spreekt me aan dus ik ga de stap wagen. Karin is een heerlijke, vrolijke en oprechte vrouw. In het begin had ik wat moeite en vond ik Karin soms “hard” (eerlijk) en raakte mij dat, maar dat raken was zo goed toen ik het ging zien, het bracht mij ergens. Ergens diep naar binnen en met haar healing sessies ging dat nog dieper. Het heeft mij zo goed geholpen toen, maar nu na ruim een half jaar nog. Want turlijk val je wel eens terug of loopt je tegen iets aan wat je raakt of je zelfvertrouwen even aanpakt. Maar dan pak ik terug naar de dingen die Karin mij heeft geleerd. Maar ook in haar laatste healing sessie bij mij heeft ze mij een plek laten zien, een echte ik-plek waar ik op zulke momenten gewoon even naar terug kan. Daar word ik tot de dag van vandaag nog steeds zo vrolijk van, het helpt mij echt om mezelf van binnen en van buiten te zijn. Dus het werkt niet maar voor even, maar je neemt het mee op je pad van het leven en dat voelt voor mij nog steeds erg waardevol.

Mariska
Leonie

‘Lieve Karin, ik wil je heel graag laten weten hoe ik mijn eerste healing heb ervaren. Sowieso vind ik dat jij op een hele fijne, relaxte maar toch ook beide benen op de grond manier werkt. Ik voelde mij hierdoor op mijn gemak! Omdat ik niet wist wat ik kon verwachten was het voor mij een hele grote verrassing dat de days after voor mij echt geweldig waren. Ik voelde mij blij, verliefd, dankbaar, open; heerlijk! Ik merk nu, een week later, dat ik nog steeds op een fijne manier bijna anders in het leven sta! Het lijkt veel en overdreven dat ik me na 1 healing zo voel, maar het is toch echt waar! Ik ben dus heel blij dat ik deze stap heb gezet en ik wil je enorm bedanken dat je mijn eerste healer wilde zijn  ‘

Leonie
Melba

Net de laatste sessie gehad met Karin, ik ben al paar keer in mezelf gedoken. Maar nu weet ik wie ben en hoe ik wil zijn. Karin heeft mij de stap geven vertouwen te vinden in mijn zelf en eigen super powers te gebruiken. Ik heb altijd gedacht 1+1=2 , huisje boompje beestje. Maar het leven is niet standaard, dus begin de dag met plezier en om arm avontuur. Dat ga zeker doen ! Dankjewel Karin!

Melba
Simone

Karin legt iedere keer weer de vinger op mijn ‘zere plek. Confronterend, maar liefdevol. Het voelt goed, is als thuiskomen. Met haar subtiele aanwijzingen laat ze me precies zien wat ik te doen heb. Of juist wat ik niet meer te doen heb. Stap voor stap neem ik afscheid van lasten die niet bij mij horen of die ik voor anderen ben gaan dragen. Hierdoor ontspannen mijn lijf en hoofd meer en meer. Super dank voor onze gezamenlijke reis.

Simone
Mariska

Karin is een mooie fijne vrouw met een missie. Een hele mooie missie. En ik heb een reeks aan sessies bij haar mogen volgen, we hadden meteen een goede klik, maar mezelf bloot geven deed ik niet zomaar. Toch is het Karin gelukt om mij te krijgen waar ik zelf heel graag wilde komen. Ik heb gelachen, ik heb gehuild soms ging ik met een vol hoofd weg, soms met een juist heel leeg hoofd. Maar bij de laatste sessie ging ik vet vrolijk (niet omdat ik Karin niet meer wilde zien) weg maar omdat we zo’n mooie sessie hadden. Vol zelfvertrouwen en met zoveel rust die ik samen met Karin heb mogen creëren in mijn leven.

Ik heb de sessies als zwaar, mooi, fijn en een prachtige ervaring ervaren en ben ontzettend dankbaar dat Karin mijn pad heeft gekruist. Ik raad Karin zeker aan, wil jij ook graag gewoon heerlijk jezelf zijn waardoor je meer kan groeien in je eigen dromen en wensen: ik zeg doen. Super bedankt Karin voor alles!

Mariska
Leona

Bij het intakegesprek gaf Karin me al meteen een eyeopener waarvan ik dacht: wow. Het voelde meteen goed, dus de keuze was dus snel gemaakt om bij haar het coachingstraject te volgen. Samen aan de slag met mijn onzekerheid en vooral om mijn grenzen beter te leren aangeven. Hier had ik echt hulp en begeleiding bij nodig. Niet alleen onze mooie gesprekken, ook de oefeningen waren heel krachtig. En de liefdevolle, bijzondere healings waren een extra bonus. Karin is lief en ziet de dingen heel scherp: ze stelt de juiste vragen en weet je uit de dagen op een veilige manier. Het traject heeft mij heel veel gebracht: meer energie, meer vrijheid, beter nee durven zeggen en vooral dicht bij mezelf blijven. Superblij mee, dank dank!

Leona
Simone

Karin en ik hebben al jaren een hele goede band. Wij hebben  elkaar ontmoet tijdens biodanza. Zo lang als ik Karin ken is ze bezig met haar persoonlijke zoektocht en ontwikkeling. Daarin is ze onuitputtelijk  We Skypen regelmatig omdat ik veel in het buitenland ben. Het is heerlijk om mezelf bloot te geven bij Karin. En met haar te lachen. Die gesprekken werken lang door.
Karin’s energie is rustig en gegrond. Ze geeft mij een veilig gevoel. Alles mag er zijn want er is geen oordeel. Ze is een open kanaal waardoor energie vrij kan stromen.
Ik heb een workshop intuïtief schilderen bij Karin gedaan, (niet echt van harte omdat ik nooit schilder) wat tot mijn verassing resulteerde in een mooi schilderij van een groep vrouwen dat veel betekenis voor mij bleek te hebben. Een connectie met een vorig leven verscheen door de kwast op het doek
Karin heeft mij ook een healing gegeven nadat mijn vader net was overleden. Dat voelde alsof mijn chakra’s in balans werden gebracht en op de goede plek werden geplaatst. Alsof ik weer ruimte kreeg in mijn romp.
Het is belangrijk dat wij onszelf aandacht geven. En dat we de vrijheid en de ruimte hebben en nemen om te voelen wat aandacht nodig heeft. Karin is daarvoor een heel fijn medium. Ik beveel Karin van harte aan!

Simone
Malou

Healing.

Karin heeft mij een healing gegeven, welke ik als heel krachtig, liefdevol en helend heb ervaren. Karin zorgde voor een fijne bedding waarin ik me gedragen voelde en vol vertrouwen weg kon laten zakken en kon laten helen wat er geheeld mocht worden. Karin zorgde er met haar krachtige zachtheid en rust voor dat ik me hieraan heb kunnen over geven. Karin volgde vanuit een liefdevolle verbinding het helingsproces waarin ik zat. Ik voelde dat ik het even niet alleen hoefde te doen. We kwamen hierdoor samen snel tot de kern van wat er geheeld mocht worden en hierdoor is er bij mij veel in werking gezet en hier heb ik veel profijt van in mijn dagelijks leven; ik heb begrip gekregen voor de wortel van mijn angsten en sta veel dichter bij mezelf, ik weet nu hoe ik voor mezelf kan zorgen en dit geeft enorm veel vreugde en energie. Ik ben enorm dankbaar dat ik deze healing ervaren heb.

Malou
Saskia

Healing

Karin heeft een keer haar handen op mijn schouders gelegd om mij te laten gronden. Wow, dat voelde heel bijzonder! Bijzonder goed ook, heel krachtig! Zelf weet ik nooit zo goed wat ik hier nou van vind, of ik hier wel of niet in ‘geloof’, maar als het goed voelt, voelt het goed. Daarom ben ik ook voor een healing naar Karin gegaan. En die was wederom heerlijk. Karin is heel relaxt en aards, dat geeft een fijne sfeer. Wat ik extra fijn vind is dat Karin vertelt wat ze doet (niet de hele tijd natuurlijk) en dat ze mijn vragen daarover beantwoordde. Mijn chakra’s zijn schoongemaakt en jawel, er is er ook eentje rechtgezet. Een echte oppepper voor mijn balans! Kortom, een healing door Karin is echt een aanrader!

Saskia
Karina

Intuïtief schilderen.

De workshop was prettig. Ik ben geen schilder dus ik had weinig verwachtingen. De geleide meditatie bracht een beeld in mij naar boven dat ik tot mijn verrassing vlot en met gemak op het doek kon weergeven. Toen ik het op mij in liet werken bleek het heel krachtig te zijn. Ik realiseerde dat ik mijzelf uit een andere tijd ook had geschilderd. De sfeer is ontspannen, we werken in stilte maar er is ook gelegenheid om te praten. Karin begeleidt de workshop met een natuurlijk gemak. Haar uitleg is eenvoudig en ze geeft tijdens het schilderen soms wat tips waardoor het resultaat verbetert. Ze zegt dat haar leerlingen beter kunnen schilderen dan zij, wat natuurlijk heel komisch is voor een schilderjuf. Het schilderij heeft een plekje gekregen in mijn huiskamer en als mijn oog er op valt geeft het mij de boodschap dat we oneindig zijn en verbonden. Daar ben ik blij mee! Wil je je (schilder)grenzen verleggen, dan is een sessie bij Karin je kans!

Karina
Carmen

Intuïtief schilderen.

Ik heb bij Karin Kleijn een workshop intuïtief schilderen gedaan. Deze workshop heeft erbij geholpen mijn creatieve blokkade op te heffen en weer een stukje perfectionisme opgeruimd. Tijdens de workshop was ik volkomen ontspannen en Karin’s manier van lesgeven en wie zij is waren daar mede verantwoordelijk voor. Karin stuurt zonder je aan de hand mee te nemen en in een keurslijf te dwingen. In de ontspannen sfeer die ze weet neer te zetten ontstaan de mooiste schilderijen. Bedankt lieve Karin de creativiteit stroomt hier weer volop.

Carmen