Aflevering 12 Goede tijden slechte tijden

Bij goede tijden horen ook slechte tijden

Vaak zijn we erop gericht om ons alleen maar goed te voelen. En dat willen we ook graag uitstralen dus als iemand ernaar vraagt dan gaat het altijd goed.

Maar de realiteit is natuurlijk dat dat lang niet altijd zo is. En dat de slechte tijden er net zo goed bij horen. In deze aflevering neem ik je mee in waarom slechte tijden eigenlijk ook goede tijden zijn. Heel simpel omdat je systeem/lijf/ziel/onderbewustzijn je uitnodigt om iets te transformeren wat jou niet meer dient.

Aflevering 11 In stilte heel dicht bij jezelf komen

Een paar dagen met mezelf op vakantie inspireerde mij tot het opnemen van deze podcast. Ik heb het me je over heel dicht bij jezelf komen en wat de rol van stilte (en alleen zijn) daarin is.

Aflevering 10 Je eigen schoonheid omarmen (meditatie)

Ik spreek zoveel vrouwen die zichzelf maar niks vinden, zich klein houden en keihard oordelen wie ze zijn. En ik zeg zo vaak tegen ze: ‘als jij je eigen schoonheid toch eens kon zien’.

Als jij jezelf toch eens de ruimte kon geven om alle oordelen over jezelf los te laten en jezelf volledig accepteert zoals je bent…

Als je toch eens de onvoorwaardelijke liefde waar je naar zoekt aan jezelf zou geven omdat er niemand anders is die dat kan doen, omdat jij de bent die dat kan doen…

Als je jezelf toch eens volledig zou omarmen en daarmee de eenheid, de versmelting, met het grote geheel kan creëren voor jezelf. Omdat er niemand anders is die dat voor jou kan doen dan jij…

Als je jezelf toch eens onvoorwaardelijk zou accepteren en liefhebben. En als je daarbij het oordeel over jezelf en het kritisch kijken naar jezelf zou loslaten…

Als je toch eens stopt met jezelf minder vinden dan anderen en je energie van extern, naar buiten gericht, naar binnen gaat keert zodat je liefde en acceptatie bij jezelf gaat vinden…

In welke wereld zou je dan leven?

Aflevering 9 Je eigen flow volgen

In deze aflevering bespreek ik met je waarom het belangrijk is om je eigen flow te volgen en hoe je dat in het dagelijks leven kunt doen.

Aflevering 8 Je vrouwelijke essentie

Je vrouwelijke essentie – wat is dat eigenlijk? Een vraag die ik vaker krijg en reden om er een podcast over op te nemen. Ik neem je mee in wat je vrouwelijke essentie is en wat er volgens mij vaak in de weg staat om te leven volgens je vrouwelijke essentie. Zodat je leeft naar je eigen ritme, energie overhoudt en een diepere verbinding met jezelf creëert.

Deze podcast gaat over niet voedende energetische verbindingen en het bewonen van je buik. En een vurig pleidooi van mij om toch vooral als eerste voor jezelf te zorgen voordat je dat voor anderen doet. Zodat je een oneindige bron bent en niet meer leegloopt.

Aflevering 6: Gewoon ‘zijn’ en controle houden

Ik deel in deze aflevering mijn persoonlijke verhaal over het loslaten van controle en het groeien naar het gewoon ‘zijn’.

Aflevering 5: Vrouwelijke en mannelijke energie

Afgestemd leven doe je door goed te luisteren naar je innerlijke stem en daarnaar te handelen. Dat vraagt om een verbinding en een balans tussen je mannelijke en je vrouwelijke energie. Ik neem je mee in mijn verhaal en mijn inzichten daarover zodat ook jij steeds meer kunt groeien naar een afgestemd leven waarin je je energiek, levenslustig en gewoon blij voelt.

Aflevering 4: Meditatie – Je vrouw-zijn als kompas

Deze meditatie nam ik op tijdens mijn workshop ‘Je vrouw-zijn als kompas’ op een festival vorige week. De reacties waren zeer enthousiast dus ik deel ‘m ook graag met jou. Ik neem je mee naar jouw persoonlijke betekenis van vrouw-zijn en naar alles wat jouw ultieme vrouw-zijn in de weg staat. Let ook vooral op de fluitende vogeltjes op de achtergrond :).

Aflevering 3: Vrijheid

In deze aflevering neem ik je mee in wat vrijheid voor mij is. De vrijheid om het leven te leven wat echt bij je past creëer je zelf. Door de meningen en conditioneringen van de maatschappij en je naasten los te laten en naar binnen te keren om te ervaren wie jij bent. Dat is je startpunt om in vrijheid te leven.

Aflevering 2: Hypersensitief en trouw zijn aan jezelf

Hoe blijf je trouw aan jezelf als je hypersensitief bent? Met jouw enorme gevoeligheid neem je veel waar bij anderen wat ze liever niet laten zien. En je hebt de neiging voor ze te gaan zorgen. Hoe zorg je er nu voor dat je blijft weten en voelen wat goed is voor jou en daar ook naar handelt?

Aflevering 1: Wat is jouw waarde?

In deze aflevering neem ik je mee in wat vrijheid voor mij is. De vrijheid om het leven te leven wat echt bij je past creëer je zelf. Door de meningen en conditioneringen van de maatschappij en je naasten los te laten en naar binnen te keren om te ervaren wie jij bent. Dat is je startpunt om in vrijheid te leven.

Luister via de volgende kanalen:

Podbean

iTunes

Spotify