Hartsessie – online coaching

Je hebt al veel ontwikkeld in en aan jezelf en je bent ver gekomen. Maar nu merk je dat de volgende stap lastig is. Je loopt vast, probeert met alle middelen die je kent vooruit te gaan. Maar het lukt niet.
What got you here, won’t get you there…
Het is tijd voor nieuwe inzichten, nieuwe manieren, nieuwe tools, een nieuw verhaal. Ben jij er klaar voor? Maar weet je ook niet goed hoe nu verder?
Laat mij je helpen. Boek dan een hartsessie met mij (30 minuten). Tijdens deze online coachsesie stem ik me op jou af en leg de vinger op jouw zere plek. Op basis daarvan deel ik minimaal 2 gouden inzichten met je die jou direct helpen weer een stap voorwaarts te gaan waardoor de energie in je leven weer gaat stromen.
Om de energie stromend te houden vraag ik jou hiervoor een kleine bijdrage van €7,50 (waarde € 75) te betalen voor aanvang van de sessie.
Spreek ik je snel?

LET OP: Na het invullen van je gegevens ontvang je van mij een bevestigingsmail met nadere informatie. Krijg je die niet, check dan even je spambox. Het zou zonde zijn als je deze mooie sessie mist doordat je de mail niet hebt ontvangen.