Afstandshealing

Ik geef regelmatig een afstandshealing afgestemd op de energie van het seizoen.
Deze healing is bedoeld om jou te ondersteunen op jouw persoonlijke groeipad zodat jij je, met het seizoen mee, optimaal kunt ontwikkelen en volledig in afstemming met jezelf kunt gaan leven.
De healing wordt gegeven in de avond en duurt ongeveer een uur. We starten met een online meeting om ons gezamenlijk af te stemmen op de energie.
Daarna sluit ik de meeting af en verstuur ik de energie.
De eerstvolgende afstandshealing heeft het onderwerp ‘intuïtief leven’ en vindt plaats op donderdag 14 november om 21 uur.
Leven vanuit intuïtie in plaats van uit je mind. Hoe fijn zou dat zijn? Voelen wat goed is voor jou, wat jij graag naar je toe haalt en daar ook naar handelen. Voor velen een grote wens. Uit ervaring weet ik dat het ook heel goed mogelijk is om dat te bereiken en dat dat heel veel vrijheid geeft. Je bent immers op elk moment trouw aan jezelf. Niet altijd heel makkelijk, maar wel heel voedend voor jezelf en daarmee ook voor de wereld om je heen.

In het leren leven vanuit je intuïtie loopt ieder haar eigen pad. Dat is mooi en moet ook zo zijn. Maar soms is het fijn om even ondersteund te worden in dat wat jij te transformeren hebt. Daarvoor heb ik deze gratis afstandshealings gecreëerd: om jou weer een stapje vooruit te helpen. Omdat jij het waard bent en omdat je daarmee bijdraagt aan het vooruitgaan van het collectief.

Wil jij graag ondersteuning ontvangen in de vorm van een afstandshealing?
Meld je dan nu alvast aan, dan krijg je automatisch bericht zodra er weer een afstandshealing is gepland.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je deelname. LET OP: als je de bevestigingsmail met nadere informatie niet hebt ontvangen, check dan even je spambox. Het zou zonde zijn als je deze mooie sessie mist doordat je de mail niet hebt ontvangen.

Een paar dagen voor de healing stuur ik je een email met tips om je optimaal voor te bereiden en aanvullende informatie.

Doe je ook mee?

De eerstvolgende afstandshealing is gepland voor donderdag 14 november om 21:00 uur.